Omleta Masala

Ingrediente pentru 2 portii

½ ceapa rosie
2 rosii cherry mai mari
½ legatura de frunze coriandru
1 ardei iute verde
4 oua mari
½ lingurita turmeric
½ lingurita garam masala
½ lingurita chimion macinat
50g frunze spanac baby
½ lamaie
2 cuburi de unt


Preparare  simpla in 20 minute

Decojeste si toaca marunt ceapa. Marunteste si rosiile.

Toaca marunt frunzele si tulpinile de coriandru. Scoate semintele de la ardei si toaca-l marunt.

Bate ouale bine si adauga ceapa, rosiile, coriandru, ardeiul, turmericul, garam masala si chimionul.

Pune frunzele de spanac intr-un bol si stoarce lamaie peste ele, amesteca, si lasa-le deoparte.

Topeste jumatate din unt intr-o tigaie medie non-stick la foc mediu si adauga jumatate din mixtura pentru omleta. Amesteca ouale timp de 2 minute, impingandu-le catre mijloc si inclinand tigaia pentru ca toata mixtura sa se aseze.

Lasa asa un minut la copt, apoi varsa omleta pe o farfurie. Pune peste omleta jumatate din spanac si impatureste omleta in jumatate.

Serveste imediat si repeta operatiunea cu untul ramas, mixul de omleta si spanacul.

Valori nutritionale per portie

Calorii 351
Grasimi 29.9g (Saturate 13.3g)
Proteine 16.6g
Carbohidrati 6.3g (Zahar 5.2g)
Sare 0.5g
Fibre 2g

indian, masala, omleta, rapid

Leave a Reply