gluten free

Salata cu Hrisca gluten free

Ingrediente pentru 2 portii

1 ceasca hrisca graunte
2 cesti apa
1/2 lingurita sare
1 castravete tocat marunt
12 masline mari verzi, fara samburi, taiate in 4
1 ceasca de brocoli, maruntite
1/4 ceasca de ceapa rosie maruntita fin
1/2 ceasca de marar proaspat, tocat
2 linguri de menta proaspata, maruntita
suc de la 1 lime
2 lingurite otet de vin alb
o lingurita ulei de masline
1/2 lingurita piper negru


Preparare super simpla

1. Intr-o tigaie pune la clocotit niste apa cu sare, adauga hrisca, micsoreaza focul, acopera si gateste pana ce toata apa se absoarbe, vreo 10 minute.

2. Ridica capacul si lasa la racit vreo 30 minute. Poti chiar sa gatesti hrisca cu o seara inainte.

3. Adauga toate ingredientele intr-un castron si amesteca pana se combina bine.

4. Serveste imediat sau pune la frigider cateva ore (sau peste noapte) pentru a se dezvolta arome

Note

Fara Gluten, Vegan

Fara gluten, gluten free, hrisca, vegan, vegetarian

Leave a Reply