Tabbouleh de linte

Ingrediente pentru 4 portii

200g linte
1 legatura ceapa verde
200g rosii cherry
1 legatura patrunjel proaspat
1 legatura menta proaspata
ulei de masline extra virgin
1 lamaie


Preparare in 30 minute, super simplu

1. Clateste lintea si fierbe-o in apa sarata pana cand se inmoaie suficient. Scurge si las-o deoparte sa se raceasca.

2. Taie marunt ceapa, rosiile in jumatate, taie patrunjelul si menta marunt.

3. Amesteca lintea cu ce ai pregatit pana acum plus 4 linguri de ulei de masline. Pune zeama de la lamaie, sare si piper negru dupa gust.

Valori nutritionale per portie

Calorii 288
Grasimi 14.5g (Saturate 2g)
Proteine 13.7g
Carbohidrati 27.7g (Zahar 3.4g)
Sare 0.5g
Fibre 5.1g

linte, sanatos, tabbouleh, vegetarian

Leave a Reply